Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-08-2013 20:03

«Δεν αξίζαμε να περάσουμε»

Νακόν Ρατσασίμα, Ταϊλάνδη - Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης Κουμάνταρος
Η ευκαιρία απέναντι στην Σερβία χάθηκε για την Εθνική Κορασίδων με τα κορίτσια παραδέχονται ότι θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα

Η λίμπερο της Εθνικής, Ειρήνη Κοκκινάκη, εμφανίστηκε με αυτοκριτική διάθεση. «Δεν πιέσαμε καθόλου τη Σερβία. Δεν την πιέσαμε… Δεν μας βγήκε το παιχνίδι, τι να πω… Έπρεπε να είχαμε πάει καλύτερα. Ήταν ένα ματς το οποίο θα έκρινε πολλά και δεν δώσαμε τίποτα», είπε.

«Με βάση την εικόνα μας δεν αξίζαμε να περάσουμε, κι ας μην ήταν καλή ούτε η Σερβία. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε, μένουμε στη δεκαεξάδα και πάμε για το καλύτερο, ελπίζοντας να δώσουμε ότι μπορούμε αυτή τη φορά, όχι σαν σήμερα…», συμπλήρωσε.

Η πασαδόρος της ομάδας, Χαρά Παπαδοπούλου, η οποία αντικατέστησε για μεγάλο διάστημα του αγώνα τη Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, εστίασε στη χαμένη αυτοσυγκέντρωση της ομάδας: «Μετά το κερδισμένο σετ δεν μπήκαμε πολύ δυνατά, έφυγαν αρκετά στην αρχή και δεν κατορθώσαμε να φτάσουμε στο 2-2. Πολλές φορές χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αντεπεξέλθουμε όταν ξεφύγει το σκορ. Σε μια περιστροφή (στο 2ο σετ) κάναμε έξι συνεχόμενα λάθη. Συνεχίζουμε πάντως για το καλύτερο».

Η Άννα Καλαντάτζε, από την πλευρά της, παραδέχθηκε πως «παρατήσαμε το παιχνίδι από ένα σημείο και ύστερα και δεν δώσαμε ότι μπορούσαμε», προσθέτοντας με ειλικρίνεια αυτό που είδαν όλοι στο «Τσατσάι Χολ»: «Η Σερβία ήταν μια ομάδα που μπορούσαμε να την κοντράρουμε, μπορούσαμε να τη νικήσουμε, αλλά δεν το πιστέψαμε. Στο 4ο σετ ξεκινήσαμε κάνοντας πολλά λάθη. Όταν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, δύσκολα επιστρέφουμε. Αυτό διορθώνεται με πείσμα, θράσος, θάρρος και ΄΄τσαμπουκά΄΄. Τώρα θα επιδιώξουμε να κατακτήσουμε την υψηλότερη δυνατή θέση».