1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2013 21:13

«Δεν θα κάνουμε το λάθος να σας υποτιμήσουμε»

Νακόν Ρατσασίμα, Ταϊλάνδη - Αποστολή ΠΣΑΤ: Παναγιώτης Κουμάνταρος
Πριν από μερικές εβδομάδες οι Κορασίδες της Σερβίας είχαν νικήσει εύκολα την Εθνική ομάδα στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας. Τώρα όμως η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εμφανίζει εκ διαμέτρου αντίθετο αγωνιστικό πρόσωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπως επισήμανε η νεαρή τεχνικός των «πλάβι», Μαριάνα Μπόριτσιτς.

«Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένα πολύ καλό ματς απέναντι σε δύο εξαιρετικές ομάδες. Αντιμετωπίσαμε την ομάδα σας στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας, όμως η Ελλάδα τώρα παίζει πολύ καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι γι΄ αυτή την αναμέτρηση», δήλωσε η κυρία Μπόριτσιτς.

«Εμείς ήμασταν σε έναν εύκολο όμιλο, δεν παίξαμε αρκετά δυνατά παιχνίδια κι αυτό ίσως μας προβληματίζει λίγο. Ουσιαστικά, η διοργάνωση ξεκινά αύριο για μας. Το πιο σημαντικό θα είναι να έχουμε καλό σέρβις και υποδοχή, αυτή είναι η βάση για οποιοδήποτε άλλο επιμέρους τομέα του αγώνα», συμπλήρωσε.

Η ομάδα της κυρίας Μπόριτσιτς είναι κορυφαίου επιπέδου, όμως η Σέρβα τεχνικός εκτιμά πολύ το ελληνικό συγκρότημα και όπως υπογραμμίζει δεν θα υποπέσει στην παγίδα της υποτίμησης:«Έχετε πολύ καλές επιθετικούς, ειδικά η διαγώνιος (Βασιλαντωνάκη) και δύο αξιόλογες υποδοχείς, το 10 (Ψωμά) και το 12 (Στράντζαλη), που είναι πολύ καλές αθλήτριες. Ένας άλλος κίνδυνος είναι το σέρβις της Ελλάδας. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλό βόλεϊ αύριο και δεν θα κάνουμε το λάθος να σας υποτιμήσουμε».

Σε κάθε περίπτωση, όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος στη φάση των «16» στόχος μιας ομάδας με το ειδικό βάρος της Σερβίας δεν μπορεί να είναι άλλος από τους προημιτελικούς:

«Στα τελευταία τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα βρεθήκαμε στην τετράδα. Αν δεν μπορέσουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος έχει καλώς, όμως στόχος μας είναι να φτάσουμε τουλάχιστον στην οκτάδα».

Όσο για το επίπεδο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος;

«Είναι κορυφαίο, είναι το καλύτερο γιατί όλες οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο κι αυτό έχει δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική, μια σκληρή διοργάνωση. Στα προηγούμενα πρωταθλήματα υπήρχαν ομάδες όπως εμείς, η Κίνα, η Τουρκία, η Βραζιλία, οι οποίες ξεχώριζαν από τις άλλες, σε αυτή τη διοργάνωση όμως αυτό δεν συμβαίνει».

Λόγος για φαβορί λοιπόν ούτε για αστείο, όπως εκτιμά η κυρία Μπόριτσιτς:

«Πριν την έναρξη της διοργάνωσης θεωρούσα την Κίνα και την Ιταλία λίγο πιο μπροστά από τους άλλους, αλλά όπως είδαμε τόσο αυτές οι ομάδες όσο και τα υπόλοιπα συγκροτήματα εμφανίζουν αγωνιστική αστάθεια, άρα οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν παρακινδυνευμένη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ