1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2013 19:24

«Επιτέλους, σήμερα το διασκεδάσαμε»

Νακόν Ρατσασίμα. Aποστολή ΑΠΕ - ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος:
«Λύθηκε» η Εθνική ομάδα κορασίδων και διασκέδασε το ματς με την Αργεντινή, γεγονός που έφερε και την πρώτη νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης

Η εκ των κεντρικών της ομάδας, Ιωάννα Γκουντιμένκο, δήλωσε ότι «το ματς με την Αργεντινή ήταν εξαρχής αυτό που θέλαμε να κερδίσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δουλεύουμε σκληρά, είμαστε πολύ χαρούμενες που νικήσαμε σήμερα και ελπίζουμε σε άλλη μία νίκη για να σιγουρέψουμε την πρόκριση. Ο σημερινός αντίπαλος μας ταίριαζε πολύ, καθώς έχουμε ξαναπαίξει με τέτοιες ομάδες. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει άλλη φορά ομάδα του στιλ της Ιαπωνίας, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Επιτέλους, σήμερα το διασκεδάσαμε και θα έχουμε περισσότερη όρεξη στη συνέχεια».

Η Μαρία Σωτηρίου, από την πλευρά της, τόνισε: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι και αύριο θα παίξουμε για την πρόκριση που θέλουμε, το θέμα όμως είναι ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Πρέπει να δούμε και το τί θα κάνει η Αργεντινή αύριο. Ελπίζουμε σε μια νέα καλή εμφάνιση εναντίον της Ιαπωνίας, προκειμένου να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα μετέπειτα παιχνίδια, εφόσον προκριθούμε, αλλά και για να κλείσουμε ωραία τον πρώτο γύρο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ