1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2013 18:22

Βγήκαν τα 14 εισιτήρια, 3 ομάδες παίζουν για 2 εισιτήρια

Νακόν Ρατσασίμα. Aποστολή ΑΠΕ - ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος: Δύο ευρωπαϊκές ομάδες, η πρωταθλήτρια κόσμου το 2011 Τουρκία και η Σερβία, είναι τα μοναδικά συγκροτήματα που παραμένουν αήττητα μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στο 13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων της Ταϊλάνδης. Ηδη, στην 16αδα προκρίθηκαν 14 ομάδες και ανοικτά παραμένουν δύο εισιτήρια στον Β΄όμιλο εκ των οποίων το ένα διεκδικεί η Ελλάδα.

Στην 16αδα έχουν προκριθεί σίγουρα η Σερβία, το Πόρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Αίγυπτος από τον Α΄όμιλο, η Πολωνία και η Ιαπωνία από τον Β΄όμιλο, η Βραζιλία, οι ΗΠΑ, η Σλοβενία, ο Αγ.Δομήνικος από τον C όμιλο και η Τουρκία, το Περού, η Ιταλία και η Ταϊπέι από τον D όμιλο.

Τα υπόλοιπα δύο εισιτήρια θα παιχτούν στον Β΄όμιλο εκ των οποίων το ένα διεκδικεί η Ελλάδα κόντρα στην Αργεντινή και την Κίνα.

Αποκλείστηκαν Μεξικό, Αλγερία, Τυνησία και θα μείνει εκτός μια εκ των Ελλάδας, Αργεντινής και Κίνας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πολωνία, υπέστη αγωνιστική όλεθρο απέναντι στην «υπερηχητική» Ιαπωνία, η Σλοβενία βρήκε το «δάσκαλό» της από τη Βραζιλία και το Περού υπέκυψε στην ανωτερότητα της Τουρκίας, χάνοντας το αήττητο που διατηρούσαν μέχρι σήμερα. Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ δείχνουν ότι συνέρχονται, σημειώνοντας δεύτερη σερί νίκη, ενώ η ομάδα της «οικοδέσποινας» χώρας νίκησε το Πουέρτο Ρίκο και προκρίθηκε πανηγυρικά στις 16 της διοργάνωσης.

Aποτελέσματα και πρόγραμμα του 13ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κορασίδων

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ