1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2013 16:50

«Τις είχαμε, αλλά...»

Νακόν Ρατσασίμα. Aποστολή ΑΠΕ - ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος:
Στην κούραση του τάι μπρεικ εστίασε η Μαρία Σωτηρίου μετά την ήττα της Εθνικής Κορασίδων από την Πολωνία. Όπως είπε, η γαλανόλευκη είχε την δυνατότητα της νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Στο τάι μπρέικ βγήκε η κούραση του αγώνα. Νιώθουμε στενοχώρια γιατί είχαμε κερδίσει αυτή την ομάδα στο Ευρωπαϊκό και ήμασταν συνέχεια μπροστά, και απογοήτευση γιατί βρεθήκαμε στο 2-0 και εκεί θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι. Τις ''είχαμε'', αλλά δεν καταφέραμε το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τώρα θα κάνουμε μια συντήρηση, να ξεκουραστούμε λίγο, να δούμε τι έγινε, γιατί είναι πολύ σημαντικό αυτό και θα πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε την πρόκριση».
 
Η Αθανασία Φακοπουλίδου, δήλωσε: «Η Πολωνία είναι μεγάλη ομάδα. Μπήκαμε δυνατά στα πρώτα δύο σετ αλλά στα τρία τελευταία κάναμε κάποια λάθη. Σε κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη και αυτό τελικά μας κόστισε. Για τη συνέχεια δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ