Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2013 16:01

«Κάναμε υπέρβαση, χρήσιμος ο βαθμός»

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/Pagkosmio/gre-pol folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/Pagkosmio/gre-pol/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Νακόν Ρατσασίμα. Aποστολή ΑΠΕ - ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος:
Προβληματισμένος ήταν ο τεχνικός της Εθνικής Γυναικών, Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος θεωρούσε -όπως όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής άλλωστε- ότι σήμερα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για μια «ηχηρή» πρεμιέρα εκ μέρους της Ελλάδας στο Παγκόσμιο της Ταϊλάνδης, απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πολωνία.

«Χαιρόμαστε που μπορέσαμε να κοντράρουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, από την άλλη όμως σίγουρα υπάρχει μια πικρία καθώς φτάσαμε στο τάι μπρέικ και θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει», δήλωσε ο κ. Καλμαζίδης.
 
«Κάναμε μεγάλη υπέρβαση σήμερα και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αυτό θα ήταν έκπληξη. Το ότι χάσαμε δεν συνιστά έκπληξη.  Είναι η πρεμιέρα και όλες οι ομάδες παίζουν λίγο φοβισμένα, λίγο σφιγμένα θα έλεγα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε το τρίτο σετ, παρά το ότι είχαμε βρει ρυθμό, ενώ και στο τέταρτο χάσαμε ματς μπολ για να κατακτήσουμε το παιχνίδι», συμπλήρωσε.
 
-Ο βαθμός μπήκε πάντως στο σακούλι. «Βέβαια, κάθε σετ και βαθμός είναι πολύτιμα. Και μόνο που κοντράραμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, αυτό μας ικανοποιεί. Ο βαθμός που πήραμε μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος για τη συνέχεια».