Εκτυπώστε τη σελίδα
23-07-2013 16:20

Ξεκινάει η αποστολή της Εθνικής Κορασίδων

Ξεκινάει αυτή την ώρα η αποστολή η Εθνικής Κορασίδων για την πόλη Νακόν Ρατσασίμα της Ταϋλάνδης προκειμένου να λάβει μέρος στο 12ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην πόλη Νακόν Ρατσασίμα γνωστή και ως «Κοράτ», η οποία βρίσκεται 260 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μπανγκόγκ με πληθυσμό γύρω στις 170.000 κατοίκους και είναι από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί από το Ελευθέριος Βενιζέλος στις 18:45 με προορισμό την Ντόχα και από εκεί η επόμενη πτήση θα την μεταφέρει στην πρωτεύουσα Μπανγκόγκ, όπου βάσει προγράμματος, η ομάδα θα «πατήσει» Ταϊλάνδη στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Φλώρος και ο άμεσος συνεργάτης του, Γιάννης Καλμαζίδης έχουν επιλέξει την εξής 12άδα: Κωνσταντινίδου Λαμπρινή, Γκουντιμένκο Ιωάννα, Βασιλαντωνάκη Ανθή, Στράντζαλη Όλγα, Ψωμά Αλεξάνδρα, Παπαδοπούλου Χαρά, Χαμπηλομάτη Αλεξάνδρα, Καλαντάτζε Άννα, Σουπιώνη Ελένη, Κοκκινάκη Ειρήνη, Φακοπουλίδου Αθανασία, Σωτηρίου Μαρία.

Αρχηγός αποστολής είναι η Τουρσούγκα Παναγιώτα, Φυσιοθεραπεύτρια η Ρούσσου Αντωνία, Στατιστικολόγος η Νεντή Βασιλική, ενώ την αποστολή ακολουθεί ο δημοσιογράφος μέλος του ΠΣΑΤ, Κουμάνταρος Παναγιώτης.

Το volleynews.gr εύχεται καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή.

To πρόγραμμα του 12ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κορασίδων

«Ανυπομονούμε να ζήσουμε την εμπειρία στο Παγκόσμιο της Ταϋλάνδης»

«Δε μας το χάρισε κανείς» (video)