Εκτυπώστε τη σελίδα
13-01-2023 16:54

Βαλκανικό αγοριών Κ17: Η αποστολή της Εθνικής παμπαίδων για τη Βουλγαρία

Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας στη Νεμέα, η Εθνική παμπαίδων ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Σόφια της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί από 17 έως τις 23 Ιανουαρίου το Βαλκανικό πρωτάθλημα αγοριών Κ17.

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στον Β' όμιλο με αντιπάλους την Τουρκία, την Σερβία και την Αγγλία. Στον Α' όμιλο βρίσκεται η διοργανώτρια Βουλγαρία, η Φινλανδία και η Ρουμανία. 

Η αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει για τη Σόφια το πρωί του Σαββάτου (14/01) και πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γρηγόρης Ρουσάκης και οι συνεργάτες του επέλεξαν τους παρακάτω αθλητές για το Βαλκανικό αγοριών Κ17:
Ραφαήλ-Γεώργιος Σεμερτζίδης (Πήγασος Πολίχνης) Αναστάσιος Γκρίλλας (ΑΣ Κόροιβος) Γεώργιος Αρμάος (Παναθηναϊκός ΑΟ) Μηνάς Αραπάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80) Νικόλαος Βελλίνης (ΑΟΝΣ Μίλων) Γεώργιος Κουβαράς (ΑΟΝΣ Μίλων) Γεώργιος Μαντελίδης (ΑΟΝΣ Μίλων) Χρήστος Γκοτσίδης (ΜΓΣ Εθνικός) Ηρακλής Δέρβας (ΑΣ Άρης) Ελευθέριος Λεϊλεκτσόγλου (ΑΟ Σερρών) Σταύρος-Κωνσταντίνος Μούχλιας (ΑΣΑ Έβρος) Νικόλαος Μπόνιας (ΑΟ Καβάλα) Βασίλειος Παπαδόπουλος (ΑΟ Ιωνικός) Εμμανουήλ Παρασκευόπουλος (ΟΚΑ Αρκάδι)

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης και στη Βουγλαρία θα βρίσκονται επίσης οι συνεργάτες του Γρηγόρη Ρουσάκη, ο Βασίλης Θεοδωράκης και ο Χρήστος Ντόζης, καθώς και ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Τασσόπουλος.

Τέλος, στη Βουλγαρία για να σφυρίξει αγώνες του Βαλκανικού πρωταθλήματος θα βρίσκεται και η Χριστίνα Κατερλή, στο πρώτο της διεθνές τουρνουά στη σάλα.

Το πρόγραμμα του Β' ομίλου:

1η αγωνιστική - Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023
15.00: Ελλάδα - Σερβία 17.30: Αγγλία - Τουρκία
2η αγωνιστική - Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023
15.00: Σερβία - Τουρκία 17.30: Ελλάδα - Αγγλία
3η αγωνιστική - Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023
15.00: Τουρκία - Ελλάδα 17.30: Σερβία - Αγγλία