1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2022 12:59

Ο ΣΦΕΕΟΠ τιμά τις αθλήτριες της Εθνικής γυναικών από τη παρθενική πρόκριση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Εκδήλωση όπου θα βραβεύσει την Εθνική γυναικών που πήρε τη πρώτη πρόκριση σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα πραγματοποιήσει ο ΣΦΕΕΟΠ την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.



Η ανακοίνωση:

Συνεχίζοντας την παράδοση των τιμητικών εκδηλώσεων για τους αθλητές και τις αθλήτριες που τίμησαν το εθνόσημο και υπηρέτησαν το ελληνικό βόλεϊ, ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (ΣΦΕΕΟΠ) θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 τιμητική εκδήλωση για την Εθνική Ομάδα Γυναικών (περιόδου 1978 – 1985) που έβαλε το ελληνικό βόλεϊ γυναικών στα ευρωπαϊκά σαλόνια επιτυγχάνοντας την παρθενική πρόκριση σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1985.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αθλήτριες και οι προπονητές που οδήγησαν την εθνική ομάδα στην πρώτη μεγάλη διεθνή διάκριση, βγάζοντας το ελληνικό βόλεϊ από την αφάνεια. Επίσης θα παρουσιαστεί όλη η πορεία της εθνικής ομάδας από το 1978 και τον λεγόμενο «μεσαίωνα» του βόλεϊ γυναικών στην αναγέννηση του αθλήματος και στην ευρωπαϊκή διάκριση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ