1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2022 16:22

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου: «Υπήρχε άγχος, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε»

Η ανανεωμένη εθνική γυναικών μπήκε με το δεξί στον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-0 της Ελβετίας στο κλειστό της Μίκρας το βράδυ του Σαββάτου και τώρα έχει μπροστά του το ματς με τη Βοσνία στο Σεράγεβο.

Αν και στο παρελθόν είχε βρεθεί στην εθνική ομάδα, η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου ήταν ένα από τα νέα πρόσωπα που βρέθηκε στο βασικό σχήμα κι όπως παραδέχθηκε μιλώντας στο volleyball.gr «… υπήρχε άγχος ακόμη και αρκετές ώρες πριν το παιχνίδι, αλλά παράλληλα ξέραμε ότι είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα από τους προπονητές μας και ψυχολογικά, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα στις πρώτες φάσεις το άγχος κυριαρχούσε, αλλά μας βοήθησε η ροή του πρώτου σετ για να απελευθερωθούμε. Στην αρχή του β’ σετ χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας, ωστόσο η βοήθεια που έδωσαν τα κορίτσια που ήρθαν από τον πάγκο ήταν πολύ σημαντική για να ανατρέψουμε τις διαφορές και στο φινάλε να κάνουμε τις σωστές επιλογές για να πάρουμε τη νίκη».

Παρά το 3-0 επί της Ελβετίας η νέα πασαδόρος της ΑΕΚ εξακολουθεί να θεωρεί πως «η αντίπαλος μας στην πρεμιέρα, πέραν του ότι είναι μια δύσκολη ομάδα, είναι καλύτερη από την Βοσνία κι αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη μας. Αυτή η νίκη ήταν σίγουρα μια καλή αρχή, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Κρατάμε τα θετικά, την αυτοπεποίθηση που μας έδωσε γιατί είδαμε ότι όλες μαζί μπορούμε και συνεχίζουμε. Από τη μια δεν καταφέραμε κάτι τεράστιο, από την άλλη δεν είναι ασήμαντη η νίκη μας, ωστόσο ο όμιλος μόλις ξεκίνησε κι έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε».

Όσον αφορά το επόμενο ματς στη Βοσνία, αλλά και γενικά αυτή τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην εθνική γυναικών η Λαμπρινή σημείωσε:

«Την έχουμε ξεχάσει ήδη την Ελβετία και το μυαλό μας είναι στη Βοσνία. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι μέχρι το Σεράγεβο κι ένα ματς με μια επίσης καλή ομάδα, η οποία δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο κι αυτό είναι ένα στοιχείο που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εμείς σίγουρα είμαστε πιο απελευθερωμένες μετά τη νίκη της πρεμιέρας γιατί και στα φιλικά στην περίοδο της προετοιμασίας είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Γενικά όμως πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει προϋποθέσεις, αρκεί να παραμείνουμε συνειδητοποιημένες και να καταλάβουμε για ποιο λόγο βρισκόμαστε εδώ. Πάντως αυτή η ομάδα έχει μέλλον».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ