1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2022 23:02

Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Γεμάτη η Γλυφάδα στην άδεια Αθήνα

Ένα μεγάλο κομμάτι του θριάμβου της Εθνικής ανδρών επί της Κροατίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανήκει χωρίς αμφιβολία στο υπέροχο βολεϊκό κοινό που γέμισε το γυμναστήριο Μάκης Λιούγκας της Γλυφάδας. Η αθρόα προσέλευση στην καρδιά του Αυγούστου και των μπάνιων του λαού ήταν η μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη μιας γιορτινής βολεϊκής βραδιάς με αίσιο φινάλε.

Η αλήθεια είναι πως τα αρμόδια τμήματα της ΕΟΠΕ έκαναν πολύ δουλειά ενημερώνοντας τους αθλητές, τις αθλήτριες αλλά και τους παράγοντες εκατοντάδων σωματείων για να στηρίξουν την προσπάθεια του Εθνικού συγκροτήματος.Αποδείχτηκε πως όταν υπολογίζεις την κοινότητα του βόλεϊ εκείνη είναι πάντα παρούσα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Είδαμε παράγοντες, προπονητές, ανθρώπους του αθλήματος από πολλά σωματεία της Αθήνας. Στήριξαν την ομάδα του Ντάντε Μπονιφάντε και το κυριότερο είναι πως όλοι ευχαριστήθηκαν από το πολύ καλό θέαμα και την ωραία προσπάθεια που έκαναν όλοι οι διεθνείς. 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ