1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2022 14:18

Δημήτρης Καμπόσος (Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών): «Τιμή για τον Δήμο μας η παρουσία της Εθνικής στη πόλη μας»

Σίγουρος για την αγωνιστική και την οργανωτική επιτυχία του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων στο Άργος δήλωσε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος.

Στον προκριματικό όμιλο εκτός της Ελλάδας συμμετέχουν και οι Γερμανία, Γαλλία και Σουηδία και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Άργους από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα  χωρίς αθλητικές διοργανώσεις λόγω πανδημίας με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, το Άργος, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων Κ20! Το κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Άργους, για άλλη μια φορά φιλοξενεί αγώνες Ευρωπαϊκού επιπέδου και είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος του Δήμου Άργους Μυκηνών θα γεμίσει τις εξέδρες στηρίζοντας την εθνική μας ομάδα ώστε να κατακτήσει την πρόκριση στον τελικό της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο

. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο μας που επιλέχθηκε η πόλη του Άργους για αυτή την σπουδαία διοργάνωση και θα σταθούμε αρωγοί ώστε να στεφθεί με επιτυχία! Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά της εθνικής μας ομάδας να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη και να τους υπενθυμίσω πως σε κάθε αγώνα, ασχέτως αποτελέσματος, μας κάνουν πάντα υπερήφανους»!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ