1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2022 15:31

Η φιλανθρωπική εκδήλωση του ΑΠΣ Άμιλλα για το ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο Καματερού, ο ΑΠΣ Άμιλλα σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και με την υποστήριξη της Ε.Ο.ΠΕ., πραγματοποίησε το Σάββατο 28 Μαΐου αγώνα βόλεϊ με τα έσοδά του να πηγαίνουν στο ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι διεθνείς αθλήτριες Ελευθερία Μανιατογιάννη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Ασημίνα Νικολογιάννη, Ανδρομάχη Τσιόγκα, Κυριακή Τερζόγλου οι οποίες άφησαν για λίγο την προετοιμασία τους με την Εθνική για να παραβρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο Καματερού.

Στον φιλικό αγώνα συμμετείχαν επίσης οι διεθνείς Παναγιώτης Πελεκούδας, Ανδρέας Φράγκος, οι αθλητές Γιάννης Αχιλλεόπουλος, Ηλίας Λάππας, Γιάννης Μαντέκας, Στέλιος Κουτσουρής και μαζί με τις Ευγενία Γκορτσίλα, Πόλα Κίτσου και τις Ελληνίδες διεθνείς χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με τους ομοσπονδιακούς Νίκο Μπουτσουρή και Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο να εκτελούν χρέη προπονητή.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης η οποία δώρισε χρηματικό ποσό στο ίδρυμα της Κιβωτού του Κόσμου, εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή και τον Εκτελεστικό Διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού Ηλία Αποστόλου. Εκπρόσωπος της Κιβωτού του Κόσμου ήταν ο κ. Αποστόλης Μακρής, ενώ η Πρόεδρος της Άμιλλας Χρύσα Πλιάτσικα μαζί με τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Ανδρέα Κακοταρίτη οργάνωσαν την εκδήλωση.


 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ