1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2022 18:15

Νίκος Παναγιωτίδης (Αντιδήμαρχος Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη): «Πρόκληση για τον Δήμο μας η ανάληψη σπουδαίων διοργανώσεων»

Για την διοργάνωση του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης μίλησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Παναγιωτίδης, τονίζοντας για την πρόκληση που ήταν για τον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη η συνδιοργάνωσή του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα.

«Ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού θέλω για άλλη μία φορά να καλωσορίσω όλες τις ομάδες στον Δήμο μας και τους εύχομαι καλή επιτυχία και ακόμα περισσότερο στην Εθνική μας ομάδα. Όλη η προετοιμασία της διοργάνωσης ήταν μία πρόκληση για εμάς αλλά με την βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών μου και σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ τα βγάλαμε εις πέρας. Οι πρώτοι αγώνες πήγαν εξαιρετικά, εύχομαι να κυλήσει το ίδιο πετυχημένα και το επόμενο διήμερο και να είναι η αρχή για σπουδαίες διοργανώσεις στον Δήμο μας.

Στη Πυλαία και στο Χορτιάτη χτίζονται και νέα κλειστά γυμναστήρια. Η διοργάνωση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων απέδειξε ότι ο Δήμος μας είναι ικανός να αντεπεξέλθει σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων. Η παρουσία του κόσμου τη πρώτη μέρα ήταν εξαιρετική. Εντυπωσιάστηκα από το επίπεδο της Εθνικής μας ομάδας και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο» ανέφερε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ ο Νίκος Παναγιωτίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ