1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2022 14:43

Τζαλαλή και Λεγκρός για τη 2η παρουσία του Ηλυσιακού στο Final 4 (vid)

Μετά το 2018, όταν προκρίθηκε στο Final 4 αν και αγωνίζονταν στην Pre League, ο Ηλυσιακός έκανε και πάλι την έκπληξη εξασφαλίζοντας την παρουσία του στην τελική φάση του Κυπέλλου γυναικών.

Οι κιτρινόμαυρες είναι το απόλυτο αουτσάιντερ του Final 4, όπως και το 2018, αλλά όπως είπε χαμογελώντας η Ντίσα Λεγκρός «Όλοι σκοντάφτουν στα αουτσάιντερ και ο αθλητισμός είναι γεμάτος εκπλήξεις»

Για την Αμερικανίδα ακραία η επιστροφή της στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό της είναι μια μεγάλη επιτυχία και η παρουσία του Ηλυσιακού στο Ηράκλειο είναι μια καλή ευκαιρία «... για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ως ομάδα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα μας γεμίσει εμπειρίες. Εμείς πρέπει να παίξουμε ελεύθερα και να κάνουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις όλο αυτόν τον καιρό».

Η Σοφία Τζαλαλή είχε ζήσει και την προηγούμενη παρουσία του Ηλυσιακού σε Final 4 και όπως παραδέχθηκε: «Σε μια δύσκολη χρονιά όπου προσπαθούμε και πιστεύουμε θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία, βρισκόμαστε και στο φάιναλ φορ. Έχουμε ως αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει θάρρος και θράσος εν όψει των πλέι άουτ».

Το πρόγραμμα του Final-4

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022


Α' Ημιτελικός: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 16.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Β' Ημιτελικός: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Α.Ο. Θήρας

Τελικός - Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 19.00: Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ