1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2022 01:02

Χαζομαμά... η Μαρία Νομικού που απέκτησε αγοράκι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες  η Μαρία Νομικού η οποία έγινε μαμά.Η πρώην διεθνής ακραία/διαγώνια που αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ στο πλευρό της ήταν καθόλη τη διάρκεια, ο σύζυγός της και νέος… χαζομπαμπάς, Δημήτρης Πασπαλάς που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι ευχές από πρώην συμπαίκτριες, προπονητές, συγγενείς και φίλους, κατέκλυσαν αρχικά τη Μαρία, η οποία είχε σταματήσει την ενεργό δράση πέρυσι και μαλιστα είχε πάρει το πόστο της γενικής αρχηγού στον Απολλώνιο Κερατσινίου.

Δέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων από συναδέλφους,φιλους και συγγενείς, έγινε και ο σύζυγος της Δημήτρης που είναι γνωστός γυμναστής σε ομάδες μπάσκετ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Το ερώτημα είναι αν ο γιός ακολουθήσει τελικά το άθλημα της μαμάς το βολεϊ η ο χαριτωμένος μικρούλης, πάρει τελικά τα βήματα του πατέρα του στο μπάσκετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ