1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2021 00:45

Γιώργος Πετρέας: «Περήφανος για αυτή την ομάδα, επιφυλασσόμαστε για το μέλλον» (vid)

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν μετά το παιχνίδι με την Πορτογαλία ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Πετρέας, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν αυτή την ομάδα στη φετινή τους προσπάθεια.

 

Ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Πετρέας τόνισε: «Δυστυχώς ολοκληρώθηκε η παρουσία μας στο Ευρωπαϊκό. Δεν είναι τώρα η στιγμή να αξιολογήσουμε την όλη πορεία μας. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ξέραμε ότι παίζουμε έναν τελικό. Προσπαθήσαμε στα τρία σετ, μετά ήρθε η απογοήτευση. Δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι, είμαστε Εθνική ομάδα. Αυτό είναι το παρών του ελληνικού βόλεϊ. Υπάρχει και μέλλον και θα το δούμε πολύ σύντομα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που εδώ και τρεις μήνες έκαναν μία προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό. Στα υπόλοιπα παιδιά που έμειναν πίσω, τα ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ευχαριστούμε και τους συντελεστές της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο και την Ομοσπονδία που έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Σίγουρα η γεύση είναι πικρή, αλλά οι πιο μεγάλοι δεν πρέπει να κοιτάμε κοντόφθαλμα. Έχουμε κάποια παιδιά που έρχονται και είμαι πολύ αισιόδοξος. Το αποτέλεσμα θα έρθει, δεν ήρθε σήμερα αλλά θα έρθει αύριο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έρθει και θα την στηρίξουμε όλοι μαζί. Ακόμα και αν δεν είμαστε εμείς εδώ. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά. Είμαι περήφανος για αυτή την παρέα και αυτά που έχουμε ζήσει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που όλο αυτό το διάστημα μπήκε στη διαδικασία να δει βόλεϊ και να μάθει ποιοι είμαστε και να μας στηρίζει από μακριά. Στην εποχή που ζούμε είναι σημαντικό αυτό. Επιφυλασσόμαστε για το μέλλον».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ