1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2021 00:33

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Θα διεκδικήσουμε όσα μας αναλογούν

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και απάντησε για τους στόχους και τις προσδοκίες του για τη διοργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα:

Ποιοι είναι οι στόχοι και οι προσδοκίες σας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία μας σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Περιμένουμε η ομάδα να αποδώσει καλό βόλεϊ και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της Εθνικής Ομάδας;

Η Εθνική Ελλάδας διακρίνεται για την μαχητικότητα και τη σταθερότητά της.

Ποιες ήταν οι προκλήσεις που χρειάστηκε να ξεπεράσει η ομάδα προκειμένου να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ποιες προκλήσεις έχει μπροστά της;

Πάντα η διαδικασία για πρόκριση σε τελική φάση είναι δύσκολη και απαιτητική. Καταφέραμε και το πετύχαμε. Θέλουμε διαρκώς η ομάδα μας να βρίσκεται σε αγωνιστική πρόοδο.

Ποιο είναι το παιχνίδι για το οποίο ανυπομονείτε στον όμιλο και για ποιο λόγο;

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον όμιλο για εμάς. Ανυπομονούμε για όλα τα παιχνίδια και για τον τρόπο που θα αντεπεξέλθουμε σε αυτό το επίπεδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ