1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2021 12:14

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Σταθεροποιείται η απόδοση μας σε καλό επίπεδο

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Τσεχία δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Τόσο από το σημερινό όσο και από το χθεσινό παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Πάντα για εμένα είναι ζητούμενο η σταθερότητα της ομάδας. 

Ήταν δύο πολύ δυνατά φιλικά πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και σίγουρα μας έδειξαν πράγματα. Το κυριότερο είναι ότι η απόδοση μας σταθεροποιείται σε ένα καλό επίπεδο, ενώ οι παίκτες δείχνουν μεγάλη αγωνιστικότητα».

Σταύρος Κασαμπαλής:  Ανυπομονώ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Από την πλευρά του ο πασαδόρος της Εθνικής Σταύρος Κασαμπαλής τόνισε: «Θα ξεκινήσω τονίζοντας ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας βόλεϊ της Τσεχίας. Το γήπεδο είναι αξιολάτρευτο και αξιοζήλευτο… Τέτοια γήπεδα σίγουρα δίνουν ώθηση σε όλους τους αθλητές.

Στο πρώτο παιχνίδι με την Τσεχία ενώ είμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχησαν. Στο δεύτερο παιχνίδι περιορίσαμε τα λάθη ενώ πιστεύω ότι είχαμε εγκλιματιστεί καλύτερα μετά το ταξίδι. Βγάλαμε πάθος στο γήπεδο κάτι που μας χαρακτηρίζει. Το γεγονός ότι κατακτήσαμε δύο σετ μας χαροποιεί και μας ανεβάζει την ψυχολογία».

Ο Σταύρος Κασαμπαλής στη συνέχεια επισήμανε: «Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος. Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε περισσότερα φιλικά με ισχυρούς αντιπάλους. Θα μας βοηθούσε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Θεωρώ ότι τα τέσσερα φιλικά είναι λίγα. Προσπαθήσαμε να βρούμε και άλλους αντιπάλους αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό λόγω κορωνοϊού.

Όλοι μας ανυπομονούμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για εμένα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε μία τέτοια διοργάνωση και σίγουρα αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Είναι σημαντικό για εμένα να αφήσω ένα καλό στίγμα. Θέλω η Εθνική να καθιερωθεί στις τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων και να προοδεύει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ