1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2021 20:04

Ναράνχο: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί για πρόκριση», Χαντάβα: «Κρατάμε τον πόντο και περιμένουμε Τσεχία» (vid)

Για χαμένη ευκαιρία έκανε λόγο ο Γκιγιέρμο Ναράνχο και η Εύα Χαντάβα μετά την ήττα από την Ισπανία, συμφωνώντας κι οι δυο για τα προβλήματα που είχαμε στο μπλοκ, ενώ εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι μπορούμε να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

  Αρχικά ο Γκιγιέρμο Ναράνχο δήλωσε:

«Είχαμε πρόβλημα συγκέντρωσης στα πρώτα σετ στο μπλοκ άμυνα κι ειδικά στη ζώνη 4, ενώ χάσαμε μερικές εύκολες μπαλιές κι η Ισπανία στον αντίποδα ήταν πολύ καλά οργανωμένη στην άμυνα, ενώ και στο μπλοκ ακουμπούσε συνεχώς τη μπάλα προκαλώντας μεγάλες δυσκολίες σε εμάς. Παρόλα αυτά καταφέραμε να βρούμε τον τρόμο να ισορροπήσουμε, να επιστρέψουμε στο ματς και να παίξουμε πραγματικά καλά στο δ' σετ και να τελειώσουμε σχεδόν το παιχνίδι όταν προηγηθήκαμε με 8-3 στο τάι μπρέικ, αλλά κολλήσαμε. Από το 8-3 το σκορ πήγε στο 8-11 ενώ πήραμε τάιμ άουτ, κάναμε διπλή αλλαγή, αλλά δεν λειτούργησε κάτι», είπε ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Είμαστε ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης και ψάχνουμε αυτή τη μία νίκη που θα μας επιτρέψει να τα καταφέρουμε και να δούμε τι θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική. Η σημερινή ήτττα είναι σκληρή, σίγουρα η κατάσταση δεν είναι ιδανική, αλλά είμαι όλοι αφοσιωμένοι στο στόχο που έχουμε, είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια έχουν τρελαθεί που χάσαμε αυτό το παιχνίδι και θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη αύριο».

 Εύα Χαντάβα

Από την πλευρά της η Εύα Χαντάβα σημείωσε: «Νιώθουμε απογοήτευση που χάσαμε αυτό το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ, ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αλλά κρατάμε τον πόντο και βλέπουμε την Τσεχία. Σήμερα κάναμε πολλά λάθη στο μπλοκ και γενικά στα κρίσιμα σημεία, αλλά πρέπει αύριο να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πλέον με την Τσεχία είναι το πιο σημαντικό ματς του τουρνουά και πρέπει να δώσουμε το 100%»

 Δηλώσεις Σαουρίν

Τέλος ο τεχνικός της Ισπανίας κ. Σαουρίν δήλωσεσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα καθώς η δική μας ομάδα είχε πολλά προβλήματα στην προετοιμασία της, αλλά μπόρεσαμε να κάνουμε την ανατροπή  με τα σερβίς της Βαρέλα. Με τη νίκη μας έχουμε θεωρητικές ελπίδες, όπως και η Ελλάδα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

 

 

 

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ