1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-08-2021 13:16

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών: Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς (vid)

Με το πρωινό χαλάρωμα στο Kolodruma Sport Hall ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών εν όψει της σημερινής πρεμιέρας της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (20:30, Βουλγαρία-Ελλάδα, ΕΡΤ3)

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και η τελευταία πινελιά θα είναι το βίντεο που θα παρακολουθήσει η αποστολή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο.

Πριν από την προπόνηση της ελληνικής ομάδας είχε η Βουλγαρία με τον τεχνικό της οικοδέσποινα του τουρνουά Ιβάν Πέτκοφ  να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. «Σίγουρα υπάρχει πίεση και άγχος γιατί είμαστε οι διοργανωτές και προερχόμαστε από την επιτυχία στο Golden League. Κι η πρεμιέρα σ' ένα τουρνουά πάντα είναι ιδιαίτερη.

Έχουμε όμως την εμπειρία τόσο σαν ομάδα όσο και ατομικά για να αντιμετωπίσουμε το άγχος και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας βάλει η Ελλάδα. Το ματς πριν από 2 χρόνια στην Άγκυρα ήταν επίσης πολύ σημαντικό, αλλά τώρα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό», ήταν το γενικότερο σχόλιο του κ. Πέτκοφ.

Συγκριτικά με το 2019 η Βουλγαρία έχει τρεις σημαντικές επιστροφές καθώς Αιμίλια Ντιμίτροβα, Χριστίνα Βούτσκοβα επανήλθαν μετά τη γέννηση των παιδιών τους, ενώ είναι ξανά στην Εθνική και η σπουδαία Εύα Γιάνεβα (36 χρονών, 1.86 ακραία με τεράστια καριέρα).

Ράντι Τένεβα: «Θα γίνει σίγουρα καλό παιχνίδι»

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο η ελληνική αποστολή την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς της υποδέχθηκε η Ράντι Τένεβα.
Η Βουλγάρα αθλήτρια με την σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα έλαμπε από χαρά που αντίκρισε τις παλιές της συμπαίκτριες και αντιπάλους (αύριο στο volleyball.gr θα έχουμε συνέντευξη της), αλλά όταν την ρωτήσαμε την άποψη της για το σημερινό ματς απέφυγε να πάρει θέση.

«Δεν έχω καλή εικόνα για την Εθνική Βουλγαρίας και πολύ περρισότερο για την Εθνική Ελλάδας, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ