1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2021 16:38

Ευχές και συγχαρητήρια της ΕΟΠΕ στις εθνικές ομάδες

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις επιτυχίες των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ στο Continental Cup της Σμύρνης αλλά και  ευχές ενόψει της σημερινής πρεμιέρας της εθνικής γυναικών στον 3ο προκριματικό όμιλο στη Λάρισα, και της εθνικής ανδρών στον 6ο αντίστοιχο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Γεωργία, εξέδωσε η ΕΟΠΕ.
Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει:

«Μέσα από την πιο δύσκολη αγωνιστικά περίοδο όλων των εποχών, οι διεθνείς αθλητές και αθλήτριες του ελληνικού βόλεϊ μαζί με τους προπονητές και τα μέλη των Εθνικών ομάδων καλούνται να κάνουν άλλη μία μεγάλη υπέρβαση διεκδικώντας την πρόκριση για τις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων 2021.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εύχονται στους αθλητές, στις αθλήτριες και σε όλα τα μέλη των Εθνικών ομάδων, υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και καλή επιτυχία στους μεγάλους στόχους που έχουν θέσει.

Αισθάνονται επίσης την ανάγκη να συγχαρούν την ελληνική αποστολή του μπιτς βόλεϊ, τις ομάδες Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή, Mαρία Κλέπκου, τον προπονητή τους Τιέ Σαντάνα και τους συνεργάτες του για την επιτυχία που σημείωσαν στη Β φάση του Continental Cup που γίνεται στη Σμύρνη. Μετά τις νίκες που σημείωσαν επί των ομάδων της Τουρκίας και της Πολωνίας εξασφάλισαν από την πρώτη ημέρα την πρόκριση για την τελική φάση του Continental Cup που θα γίνει στη Χάγη 23-26 Ιουνίου.

Ευχαριστούμε σε όσους βρίσκονται στο πλευρό των Εθνικών ομάδων και μαζί με όλους τους φίλους του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ