1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2021 13:06

Νίκος Λιούπας - Μιχάλης Αναστασίου: «Η Λάρισα θα είναι το επίκεντρο του Ελληνικού βόλεϊ»

Για την διοργάνωση του 3ου προκριματικού ομίλου Γυναικών στην πόλη της Λάρισας μίλησε στη κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Θεσσαλίας κ. Νίκος Λιούπας και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων κ. Μιχάλης Αναστασίου
Αρχικά ο κ. Νίκος Λιούπας (αντιπεριφερειάρχης Λάρισας) σχολίασε: «Είμαστε χαρούμενοι που μετά πο πολύ καιρό η Λάρισα φιλοξενεί μια μεγάλη διοργάνωση, και αυτή τυγχάνει να είναι τα προκριματικά του ευρωπαϊκού γυναικών. Έχουμε διοργανώσει στο παρελθόν πολλά τουρνουά βολεϊ και με τις γυναίκες στην εθνική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που φιλοξενούμε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση με την κατάσταση της πανδημίας που περάσαμε και συνεχίζουμε να περνάμε και ελπίζουμε να είμαστε τυχεροί και η εθνική να πάει καλά στους αγώνες και να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό»

Στη συνέχεια ο  Μιχάλης Αναστασίου υποστήριξε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η ομοσπονδία βόλεϊ, σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΚΕΛ, επέλεξαν την πόλη μας, προκειμένου να γίνουν αυτοί οι προκριματικοί αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βολεϊ γυναικών. Φυσικά δεν θα μπορέσουμε να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, να χαρούν αυτούς τους αγώνες και να στηρίξουν την εθνική ομάδα. Εμείς σαν Δήμος ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα, θα τελειώσει αυτή η πανδημία και θα πάρουμε πάλι αγώνες, γιατί ο Δήμος αγαπάει αυτή την προσπάθεια, στηρίζει τον Αθλητισμό και αγαπάει και το βόλεϊ. Καλή επιτυχία στην ομάδας μας.»
 
Σε ερώτηση πόσο σημαντικό που η Περιφέρεια και ο Δήμος Λάρισας θα είναι το επίκεντρο του βολεϊ το επόμενο τριήμερο τόνισαν:

«Η περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η πρώτη Αθλητική περιφέρεια της χώρας, διοργανώνει πολύ σπουδαίους αγώνες λογω της γεωγραφικής της θέσης και των σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει. Επίσης σε συνεργασία με όλους τους φορείς, το Δήμο και τις αθλητικές ομοσπονδίες και είναι σημαντικό ότι όλη η προσοχή του αθλητικού κόσμου θα στραφεί στην πόλη μας και στην περιφέρεια μας. Εμείς είμαστε φιλόξενοι και θα σταθούμε αντάξιοι της προτίμησης της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ