1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2021 21:02

Επέστρεψε στην εθνική Γυναικών μετά απο δύο χρόνια η Κατερίνα Γιώτα

Στην αποστολή της εθνική Γυναικών στη Λάρισα, επέστρεψε η Κατερίνα Γιώτα μετά από απουσία δύο χρόνων.Η Γρεβενιώτισα κεντρική διεθνής που πέρυσι δεν ήταν στην διάθεση του Ισπανού ομοσπονδιακού Γκιγιέρμο Ναράνχο, εξαιτίας σοβαρής εγχείρησης στο γόνατο, γύρισε υγιής και με μεγάλη διάθεση να βοηθήσει την γαλανόλευκη, στην προσπάθεια της για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Η Κατερίνα Γιώτα ξεκίνησε αγωνιστικά το περασμένο φθινόπωρο στον Ολυμπιακό αλλά το παρατεταμένο lockdown που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Volley League γυναικών, την υποχρέωσε τον Γενάρη να αφήσει το Ρέντη και να μετακινηθεί στην Βάσας.

Με την Ουγγρική ομάδα η Γιώτα κατέκτησε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος , μετά από μια απρόβλεπτη σειρά πέντε αναμετρήσεων στα πλεϊ οφ με την Καποσβάρ, όπου τελικά η Βάσας κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 νίκες. Τέλος η έμπειρη κεντρική διεθνής πήρε μέρος και στο κύπελλο Ουγγαρίας με την Βάσας αλλά η τελευταία αποκλείστηκε πολύ νωρίς από τα προκριματικά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ