1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2020 00:52

Χόρχε Κανεστράτσι: «Περήφανος για την Εθνική Κύπρου»

O ιταλοαργεντινός προπονητής της Εθνικής Κύπρου Χόρχε Κανεστράτσι παρέδωσε μαθήματα κοουτσαρίσματος στη νίκη επί της Ισπανίας με 3-0 και στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της κυπριακής ομοσπονδίας (volleyball.org.cy) μίλησε για νέα εποχή:

«Μετά την επιτυχία και την πρόκριση της Εθνικής U20 ήλθε αυτή η τεράστια επιτυχία. Νιώθω ευτυχισμένος για τους παίκτες μου και τη δουλειά μου. Είμαστε μια νεανική ομάδα που τέτοιες επιτυχίες μας δυναμώνουν. Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πλήρως στις υποχρεώσεις τους. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι μας. Τοποθετήσουμε τον Νικόλα (Ελευθερίου) ως διαγώνιο και τον Αυγουστίνο στη θέση «4» και ανταποκρίθηκαν άριστα και οι δυο με αποτέλεσμα να ανέβει ολόκληρη η ομάδα. Γενικά, παίξαμε εκπληκτικά».

Αναφορικά για το μέλλον είπε: «Το μέλλον είναι το Σάββατο. Έχουμε αγώνα με τη Μολδαβία θα δούμε βίντεο, θα την μελετήσουμε και θα πάμε πανέτοιμοι. Πρέπει να τονίσω ότι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, ενώ η Εθνική Ισπανίας είναι ομάδα έξι χρόνων, η Εθνική Μολδαβίας πέντε χρόνων και το ίδιο η Εθνική Λετονίας».

Αυγουστίνος: «Είμαι μέρος της ιστορίας»

Πανευτυχής ήταν και ο Αυγουστίνος Σαββίδης που ήταν εκπληκτικός αλλάζοντας το παιχνίδι μας. Ο ακραίος της Εθνικής και της Ανόρθωσης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ: «Νιώθω περήφανος που αποτελώ μέρος της ιστορικής αυτής επιτυχίας. Όταν μου ζήτησε ο κόουτς να αγωνιστώ ήμουν έτοιμος. Θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Όταν κερδίζουμε την Ισπανία μπορούμε να τα βάλουμε με όλους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ