Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-05-2013 19:04

Ιστορική μέρα για τον Τζιουμάκα

Ένα από τα όνειρα κάθε αθλητή πραγματοποίησε ο Γιώργος Τζιουμάκας. Ο διαγώνιος του Ηρακλή, δεν θα ξεχάσει αυτή τη μέρα καθώς στα 18 του χρόνια έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών, μπαίνοντας σαν αλλαγή στο πρώτο σετ απέναντι στην Ισλανδία. Μάλιστα συνέχισε να αγωνίζεται σαν βασικός και στα επόμενα. Σημείωσε 10 πόντους με 9/19 επιθέσεις και 1 άσο.


«Νιώθω ότι οι κόποι όλων αυτών των χρόνων ανταμείβονται και είναι λογικό να είμαι πολύ χαρούμενος μετά την πρώτη μου επίσημη εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών. Είναι μεγάλη χαρά, τιμή αλλά και περηφάνια και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους προπονητές μου για όλα αυτά που έχω πάρει απ’ αυτούς. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα το να παίζεις για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, όμως το γεγονός ότι γνωριζόμαστε με πολλά από τα παιδιά στην ομάδα με βοήθησε να ξεπεράσω το άγχος που είχα στην αρχή».

Όσον αφορά το αυριανό ματς με τους Σουηδούς, ο Τζιουμάκας δεν είχε κανέναν ενδοιασμό. «Μετά και τη σημερινή νίκη πλέον μένει το αυριανό ματς με την Σουηδία όπου εκεί θα κριθεί η πρώτη θέση. Αν είμαστε σοβαροί και παίξουμε όπως μπορούμε, τότε η Σουηδία δεν έχει καμία τύχη».