1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2020 19:47

Διπλάσια πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Σκληρότερα μέτρα, όπως διπλασιασμό προστίμων και αφαίρεση πινακίδων, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς ενόψει Πάσχα για όσους ρισκάρουν την μετακίνηση τους, τις άγιες αυτές ημέρες.

Το κυβερνητικό στέλεχος ανακοίνωσε ότι:

« 1 στους 10 λέει ότι δεν θα ακολουθήσει τις οδηγίες. Την ημέρα του Πάσχα ισχύουν όλα τα μέτρα που έχουμε πάρει. Στις μετακινήσεις δεν περιλαμβάνονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων

.- Δύο επιπλέον μέτρα που απαντούν στην ανευθυνότητα του 1 στους 10. Από Μ. Σάββατο στις 9 το βράδυ ως τη Δευτέρα στις 12 το βράδυ επεκτείνουμε σε όλη τη χώρα το διπλασιασμό των προστίμων στα 300 ευρώ και την αφαίρεση διπλώματος. Επίσης, ο κωδικός β4, μετακίνηση για παροχή βοήθειας, θα ελέγχεται σαρωτικά και ενδελεχώς σε σχέση με το σημείο αναχώρησης και τον προορισμό.

Καταχρηστικό β4 θα σημαίνει 300 ευρώ πρόστιμο, αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμο 150 ευρώ στον συνοδηγό."Διανύουμε την Εβδομάδα των Παθών που δεν θυμίζει τίποτα αυτές που έχουμε ζήσει πιο παλιά.

Ευχαριστούμε αυτούς που θα ζήσουν το Πάσχα εναρμονισμένοι με τους νόμους. Ένας στους δέκα δηλώνουν εμμέσως ότι θα ζήσουν το Πάσχα πέρα από τα όρια και είναι έτοιμοι να καταστρέψουν τα πάντα.

Λες και δεν θα τους φτάσει ο ιός, λες και δεν μπορούμε να φάμε τη μαγειρίτσα με τους ανθρώπους που μένουμε μαζί. Να θυμίσω ότι τις ημέρες του Πάσχα ισχύουν όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί ως τώρα", είπε ο κ. Χαρδαλιάς..

 Τέλος υπενθύμισε πως οι εκκλησίες θα είναι κλειστές για τους πιστούς, όπως και τα κοιμητήρια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ