Εκτυπώστε τη σελίδα
15-04-2020 17:11

Προπόνηση από το σπίτι για τις Εθνικές ομάδες παίδων-κορασίδων

Οι προπονήσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να έχουν ανασταλεί μέχρι νεοτέρας λόγω του κορονοϊού, όμως οι αθλητές και οι αθλήτριες των Εθνικών ομάδων παίδων - κορασίδων προπονούνται από το σπίτι μέσω προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. με την εταιρεία Sports Excellence.

Το δελτίο τύπου της Ε.Ο.ΠΕ.:

Το πρώτο προπονητικό πρόγραμμα μέσω τηλεδιάσκεψης προσαρμοσμένο στο «Μένουμε Σπίτι» πραγματοποίησε η Ε.Ο.ΠΕ. την Μεγάλη Τρίτη με τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών ομάδων Παίδων-Κορασίδων σε συνεργασία με την μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Sports Excellence.

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής ΣΕΦΑΑΑ του Καποδιστριακού Χάρης Τσολάκης, ενώ το πρόγραμμα προπόνησης αλλά και το σεμινάριο που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα παρακολούθησαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές και οι Π.Ο.Π.. Η θεματολογία του προγράμματος αφορά την βελτίωση της αερόβιας ικανότητας, της δύναμης και της αντοχής, ενώ συζητήθηκαν και ψυχολογικά θέματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και πρόγραμμα διατροφής κατά την περίοδο παραμονής στο σπίτι.

Οι προπονήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 14.30.