1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2013 18:35

«Φαβορί η Ελλάδα»

Την Ελλάδα έχρισε φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Μάρκους Νίλσον. 

«Έχουμε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, το οποίο χτίστηκε πριν από 3 χρόνια και είναι χωρητικότητας 3.800 θέσεων. Χαίρομαι που οι αγώνες γίνονται στην πόλη μου και θα έχουν την ευκαιρία να με δουν να αγωνίζομαι από κοντά μετά από καιρό συγγενείς και φίλοι», δήλωσε στο www.volleyball.gr ο αριστερόχειρας διαγώνιος αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι μέχρι τις αρχές της εβδομάδας είχαν προπωληθεί 1500 εισιτήρια.

Η Σουηδία προσπαθεί να χτίσει, γύρω από τον Νίλσον, μια νέα ομάδα με τον 31άχρονο άσο να ξεκαθαρίζει ότι ο στόχος της ομάδας του είναι: «να περάσουμε είτε ως πρώτοι, αν και νομίζω ότι εσείς είστε το φαβορί, είτε ως δεύτεροι. Έχουμε μια ομάδα με ταλέντο, ωστόσο με εξαίρεση εμένα τα υπόλοιπα παιδιά είναι μικροί σε ηλικία. Οι περισσότεροι είναι γεννημένοι το 1992, αλλά είναι καλά παιδιά και μαζί τους αισθάνομαι κι εγώ ότι είμαι… 25 (γέλια). Σίγουρα πάντως είμαστε ένα γκρουπ που έχει μέλλον».

Ο ‘Μαξ’ έχει ανάλογη άποψη και για την Ελληνική ομάδα, αφού είχε μια σχετική ενημέρωση για τις αλλαγές στο δικό μας ρόστερ. «Βλέπω ότι υπάρχει ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών. Τους παλιούς τους γνωρίζω, κάποιους νέους είχα προλάβει να τους δω όταν έπαιζα στον Ηρακλή, αλλά πολλά περισσότερα θα μπορέσω να πω μετά τα παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά ενώ δήλωσε πλήρη άγνοια για το επίπεδο της Νορβηγίας και της Ισλανδίας: «Ειλικρινά δεν ξέρω πολλά πράγματα και περιμένουμε κάποια dvd από την Νορβηγία η οποία έπαιξε στις αρχές της εβδομάδας φιλικά παιχνίδια με την Δανία, ενώ για την Ισλανδία το μόνο που άκουσα είναι ότι ο πασαδόρος της είναι 40 χρονών».

Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο πάντα χαμογελαστός Μάρκους θα έχει την ευκαιρία να ξαναδεί παλιούς φίλους και γνωστούς, όπως τον παλιό του προπονητή στον Ηρακλή Αλέκο Λεώνη, ενώ όσον αφορά το μέλλον του όλα δείχνουν ότι και του χρόνου θα παραμείνει στην Ρωσική Λίγκα. «Είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσω στο Νοβοσιμπίρσκ. Θα μείνω στη Ρωσία, είμαι σε διαπραγματεύσεις με την Κούζμπας, αλλά ακόμη δεν έχω υπογράψει».

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ