1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2013 17:08

«Εύκολα στα προκριματικά του Παγκοσμίου, θα είμαστε έτοιμοι με το Βέλγιο» (Ήχος)

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέκος Λεώνης, μιλώστας στον Sentra 103,3 για την αποστολή που έχει η Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου και κυρίως στα μπαράζ με το Βέλγιο για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ.

«Οι τρεις τραυματισμοί ήρθαν στα τρία φιλικά και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Ο Προύσαλης επανήλθε στις προπονήσεις και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Περιμένουμε τον Φιλίποφ και ελπίζουμε να τα καταφέρει.

Φεύγουμε την Πέμπτη το πρωί. Οι αντίπαλοί μας στο Παγκόσμιο είναι οργανωμένες ομάδες. Είναι όπως η Δανία που είχαμε αντιμετωπίσει το 2012 στο Ευρωπαϊκό Λιγκ. Η Σουηδία είναι ένα σκαλί πιο πάνω και έχει τον Νίλσον. Εύκολα ή δύσκολα, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Το δικό μας ταλέντο και η δυναμικότητα θα μας κάνουν να μην συναντήσουμε προβλήματα. Η Λετονία που αντιμετωπίσαμε στα φιλικά είναι καλύτερη ομάδα και από τις τρεις. Την Λετονία δεν την διαλέξαμε τυχαία. Έχει δύο διαγώνιους, που μοιάζουν με αυτούς του Βελγίου, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα λόγω τραυματισμών.

Το Βέλγιο είναι καλύτερη ομάδα και από τη Λετονία. Είναι οργανωμένη, έχει ομοιογένεια, είναι πιο γρήγορη, πιο έμπειρη, με καλύτερο ρυθμό και πολλές λύσεις. Όμως πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε πλήρεις για να κάνουμε την προπόνηση που θέλουμε. Τα παιδιά είχαν μεγάλο διάστημα αποχής με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν καλέσαμε τον Στιβαχτή γιατί δεν μπορούσε να ενσωματωθεί στην ομάδα. Υπάρχει προβληματισμός. Ο δρόμος για το παγκόσμιο είναι μεγάλος, αλλά όσα περισσότερα παιχνίδια έχει αυτή η εθνική ομάδα τόσο καλύτερα για το ελληνικό βόλεϊ.

Ο Τζούριτς είναι σε τρομερή φόρμα. Στη σημερινή προπόνηση ήταν εκπληκτικός. Πιστεύω πως την 1η Ιουνίου που θα αντιμετωπίσουμε το Βέλγιο στην Ορεστιάδα θα είμαστε καθ' όλα έτοιμοι».


Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ