1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2013 11:31

Προέχει το παγκόσμιο, αλλά σκέφτονται ...Ελλάδα στο Βέλγιο

Μετά τα δύο φιλικά με την Ολλανδία στα οποία γνώρισε μια νίκη και μια ήττα, η ομάδα του Βελγίου προετοιμάζεται για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών που θα φιλοξενήσει στην πόλη Κόρτρικ, πριν τους δύο κρίσιμους αγώνες με την εθνική μας ομάδας για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013.


Αυστρία, Ρουμανία και Βόρειος Ιρλανδία θα είναι οι αντίπαλοι του Βελγίου στα προκριματικά του Παγκοσμίου και ο τεχνικός της ομάδας Ντομινίκ Μπάγενς θεωρεί πως η πρώτη θέση του ομίλου, άρα η πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, είναι εφικτός στόχος.

«Παίζοντας με βάση τις ικανότητες μας και μπροστά στους φιλάθλους μας δεν έχουμε άλλη επιλογή από την πρώτη θέση. Θεωρώ πως η Βόρειος Ιρλανδία είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, με όλο το σεβασμό απέναντι σε κάθε αντίπαλο.», δήλωσε ο Μπάγενς.

«Έχω δει τελευταία βίντεο από την ομάδα της Αυστρίας και μου έκανε εντύπωση πως έχει παίκτες με εμπειρία, που έχουνε παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης η Αυστρία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας.», δήλωσε για την Αυστρία ο τεχνικός του Βελγίου.

Σχετικά με την Ρουμανία ο Μπάγενς δήλωσε, «Έχουν παράδοση στο βόλεϊ, αλλά δεν έχουν συνοχή σαν ομάδα και είναι αρκετά απρόβλεπτοι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ