1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2020 12:01

O Πιτέρα και κορυφαίοι Ιταλοί στο σεμινάριο του Σ.Ε.Π.ΠΕ.

Ο κύβος ερρίφθη. Ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής του βόλεϊ Καρμέλο Πιτέρα συμφώνησε με τον Σύνδεσμο προπονητών πετοσφαίρισης να διδάξει σε μεγάλες διεθνές σεμινάριο προπονητών που θα διοργανωθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2020.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από 17 έως 21 Ιουνίου και σύμφωνα με τα όσα συμφωνήθηκαν, ο Πιτέρα θα μεσολαβήσει για να έρθουν στην Ελλάδα κορυφαίοι Ιταλοί προπονητές για να μεταδόσουν τη γνώση και την εμπειρία τους στο άθλημα στους Ελληνες προπονητές. Χωρίς αμφιβολία θα είναι ότι πιο σημαντικό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο σεμιναρίων.

Το μεγάλο στοίχημα το έβαλε όμως ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας που είναι και προσωπικός φίλος του Καρμέλο Πιτέρα (φωτό). Με την υποστήριξη και της προπονήτριας Δήμητρας Λυκογιάννη ανέλαβαν να μεταφράσουν από την ιταλική γλώσσα το βιβλίο του Πιτέρα για το βόλεϊ δίνοντας υπόσχεση να το παραδόσουν προς εκτύπωση πριν από την έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου. Περισσότερα για τις συμμετοχές θα ανακοίνωσει ο ΣΕΠΠΕ το προσεχές διάστημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ