1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2020 17:03

Τάκης Καβαλλιεράκης: «Ο μεγάλος στόχος της ΕΟΠΕ είναι η 8αδα στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα» (vid)

Το μεγάλο στόχο της διοίκησης της ΕΟΠΕ για το 2020 αποκάλυψε ο ταμίας του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Τάκης Καβαλλιεράκης ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο.Π.Μοσχάτου και εκπροσώπησε και τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο.

Είπε πως ο μεγάλος στόχος είναι η καθιέρωση των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ και συγκεκριμένα στην 8αδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του volleynews.gr:

Tάκης Καβαλιεράκης: «Η ομοσπονδία έχει υποχρέωση να τιμά όλα τα σωματεία που προσφέρουν κοινωνικό έργο στην περιοχή τους. Ένα από αυτά είναι και το Μοσχάτο. Μεγάλη μας χαρά είναι ότι πρόεδρος στον ΑΟΠ είναι ο κ. Χαλβατζής. Χάρηκα που είδα όλα αυτά τα παιδάκια και τους εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες. Για τις φετινές διοργανώσεις στην Ελλάδα: «Έχουμε καταφέρει ως ΕΟΠΕ να πάρουμε τρεις διοργανώσεις για το 2020. Τα προκριματικά του ευρωπαϊκού εφήβων στο Δερβένι, τα τελικά του ευρωπαϊκού παίδων στο Καρπενήσι και το βαλκανικό παμπαίδων, που ακόμα όμως δεν έχει οριστεί. Οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών θεωρώ θα καταφέρουν να προκριθούν ξανά στα τελικά του ευρωβόλεϊ και συνεχώς θα βελτιωνόμαστε. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στην οκτάδα της Ευρώπης».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ