1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
20-05-2013 15:50

Επίσκεψη των διεθνών σε σχολεία στην Ορεστιάδα

Οκτώ δημοτικά σχολεία της ακριτικής πόλης επισκέφθηκαν παίκτες της Εθνικής ομάδας κατά την παραμονή τους και πριν τα φιλικά με τη Λετονία. Την Παρασκευή 17 Μαΐου, παιδιά από διάφορες περιοχές της πόλης της Ορεστιάδας είχαν την τύχη να δουν από κοντά αθλητές όπως ο Κουμεντάκης, ο Προύσαλης, ο Πετρέας και πολλοί άλλοι.

Συγκεκριμένα στο 1ο και 6ο δημοτικό σχολείο Ορεστιάδας πήγαν ο Τζουμάκας και ο Κουμεντάκης μαζί με τον προπονητή του ΑΟ Ορεστιάδας και παλιό τους γνώριμο Νίκο Αντωνιάδη. Στο 4ο και 7ο δημοτικό βρέθηκαν οι Προύσαλης και Πετρέας μαζί με τον παίκτη και προπονητή των ακαδημιών της ομάδας της Ορεστιάδας Γιώργο Δούλια, οι οποίοι «έστησαν» μετά από απαίτηση των μικρών ένα φιλικό μεταξύ τους για λίγα λεπτά.
 
Στο δημοτικό σχολείο Πύργου και στο 2ο δημοτικό Ορεστιάδας παραβρέθηκαν οι Φιλίποφ και Δαλακούρας μαζί με τον Διαμαντίδη Πολυχρόνη, μέλος της διοίκησης του ΑΟ Ορεστιάδας. Οι Έλληνες διεθνείς έγιναν δεκτοί με ιαχές «ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ» και μοίρασαν αυτόγραφα στους μαθητές. Στο 3ο και στο 8ο δημοτικό πήγαν οι Κοκκινάκης και Πελεκούδας μαζί με τον πασαδόρο του ΑΟΟ, Βασίλη Νένογλου. Μαζί τους ήταν και ο Καρράς Γιάννης μέλος της διοίκησης του ΑΟΟ. Οι φωτογραφίες και τα αυτόγραφα δεν έλειψαν φυσικά, όπως και οι υποσχέσεις πως γονείς, μαθητές και φίλαθλος κόσμος θα στήριζαν την ομάδα στους αγώνες στο κλειστό της Ορεστιάδας, κάτι που φυσικά έγινε και με το παραπάνω.

Σχετικά άρθρα

  • Δύο νίκες και δύο ήττες για Σεμιτέκολο, Παπαδόσηφο στο Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ22
    Με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ22 που διεξάγεται στη Ρουμανία ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος και ο Ιωσήφ Παπαδόσηφος.
  • Ο Αετός Λήμνου στα χνάρια του Νίκου Σαμαρά στην Ορεστιάδα
    Την ομάδα κορασίδων του νεοσύστατου συλλόγου Αετός Λήμνου που έλκει το όνομα του από το προσωνύμιο του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά και είναι συνέχεια του Limnos Sports Club που ίδρυσε ο σπουδαίος βολεϊμπολίστας στο πανέμορφο νησί του βορείου Αιγαίου, φιλοξενεί ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Άθλος Ορεστιάδας.
  • ΑΟ Ορεστιάδας: Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες κλείνει 50 χρόνια
    Πηγή: Εφημερίδα SportDay
    Θέμα: Βασίλης Στοάκης

    «Πόσο ακριβή είναι η Ιστορία, πόσο δυνατή φωνή έχει, πόσα δίνει και δείχνει απλόχερα. Καμία φορά πονάει και η ίδια όταν εκτοπίζεται, όταν θάβεται σε υπόγεια, όταν κλείνεται σε μπαούλα, όταν κυκλώνεται από την μούχλα αλλά κυρίως όταν αντιμετωπίζεται με ασέβεια...». Αυτή η φράση που βρίσκουμε στο «Πικρό Γάλα» του Μένιου Σακελλαρόπουλου αποτέλεσε και αφορμή ώστε ο Βασίλης Στοάκης να ταξιδέψει στην Ορεστιάδα, στο βορειότερο άκρο της χώρας μας και να μιλήσει με ανθρώπους που έζησαν την μεγάλη πορεία του ΑΟ Ορεστιάδας, που σαν ένας άλλος Δαβίδ έβαζε κάτω πολλούς Γολιάθ, κερδίζοντας τον σεβασμό όχι μόνο όλων των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και των Ευρωπαίων.
  • Η παρουσίαση των παικτών της Εθνικής παίδων (video)
    Τους αθλητές της Εθνικής παίδων που συμμετείχαν στη προετοιμασία στη Νεμέα, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 σε Ελλάδα (Καρπενήσι) και Ιταλία (8-19/7), παρουσίασε μέσω βίντεο, η επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, volleyball.gr
  • Νέα ισοπαλία για την Εθνική εφήβων με τον Φίλιππο Βέροιας
    Ισόπαλο 2-2 σετ έληξε και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Εθνική εφήβων, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης προετοιμασίας της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 τον ερχόμενο Μάιο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ