1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2013 19:00

Ώρα για ...πρακτική εξάσκηση με Λετονία στην Ορεστιάδα

Την ευκαιρία να δει την εθνική ανδρών να αγωνίζεται θα έχει αύριο Παρασκευή (17/5, 19:00) ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέκος Λεώνης, στο πρώτο φιλικό με την εθνική ομάδα της Λετονίας που θα φιλοξενήσει η πόλη της Ορεστιάδας.

Μετά από τέσσερις ημέρες προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός, που θέλει τους διεθνείς σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, ενόψει των επίσημων αγώνων που πλησιάζουν. Να θυμίσουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται αρχικά στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (23-26 Μαΐου στη Σουηδία), αλλά και στα μπαράζ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο το Βέλγιο (1/6 το πρώτο ματς στην Ορεστιάδα και 8/6 η ρεβάνς στο Βέλγιο).

Θα ακολουθήσουν ακόμα δύο τέστ με τους Λετονούς το Σάββατο (18/5, 19:00) και την Κυριακή (19/5, 18:00).

Ο Λεώνης θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους πλην του Δημήτρη Τζούριτς που φθάνει αύριο στην Ορεστιάδα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Ο Έλληνας κεντρικός μόλις την περασμένη Κυριακή (12/5) κατέκτησε με την ομάδα του, την Τρεντίνο, το πρωτάθλημα Ιταλίας και του δόθηκε 4ημερη άδεια για να ξεκουραστεί πριν μπει στη ...μάχη με τα «γαλανόλευκα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ