Εκτυπώστε τη σελίδα
10-10-2019 20:42

Νομίκεια 2019: Ο ΑΟ Θήρας τίμησε τα μέλη των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προέβη ο ΑΟ Θήρας. Η ομάδα της Σαντορίνης, πριν την έναρξη του τελικού στα Νομίκεια 2019 τίμησε τις διεθνείς αθλήτριες των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, καθώς και τον στατιστικολόγο της Εθνικής ανδρών και του συλλόγου Γιώργου Σομπόνη για την πορεία τους στα φετινά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ευαγγελία Μερτέκη, Μαριαλένα Αρτακιανού, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου από τον ΑΟ Θήρας και οι Όλγα Βεργίδου, Μαρία Οικονομίδου, Άννα Καλαντάτζε και Παναγιώτα Διώτη από τον Παναθηναϊκό.

Τις απονομές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίδης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Θήρας Άγγελος Ρούσσος, ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέτας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευδοκία Κατσάνη, τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ Θήρας Κώστας Βαμβακούσης και Θανάσης Μέντας και ο Σπύρος Πατηνιώτης, εκ των χορηγών του συλλόγου.

vraveia.jpgvergidou.jpgsobonis.jpgoikonomidou.jpgdioti.jpgemmanouilidou.jpgartakianou.jpgchatzieustratiadou.jpgmerteki.jpgkalantade.jpg