1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2019 13:40

Ευρωπαϊκό ανδρών: Ο Κοκκινάκης σε ρόλο... κάμεραμαν (vid)

Λιουμπλιάνα, αποστολή ΠΣΑΤ Δημήτρης Τυχάλας. Φεύγοντας από το ξενοδοχείο για το Dvorana Center η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε ιδιαίτερος ενθουσιασμός στα πρόσωπα των Ελλήνων παικτών, αλλά από τη στιγμή που μπήκαν στο γήπεδο όλα άλλαξαν.
Η δεύτερη μέρα της Εθνικής στην Λιουμπλιάνα, όπου αύριο στις 18:30 αντιμετωπίζει τη Ρωσία για τους «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης με την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο βρήκε την ευκαιρία να… πειραματιστεί με τις κάμερες της σλοβενικής τηλεόρασης (που υπάρχουν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην εξέδρα των δημοσιογράφων) προκαλώντας τα γέλια όλων.

Η προπόνηση «άναψε» με το καλημέρα όταν οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και έπρεπε να αποδείξουν τις ικανότητες τους σε ένα παιχνίδι που συνδύαζε βόλεϊ (πάσα με δάκτυλα) και ποδόσφαιρο (έπρεπε με κεφαλιά να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι).

Κι αφού ήρθε η ώρα για το κλασικό παιχνίδι με τις μανσέτες εκεί την παράσταση έκλεψε ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος έχοντας φορέσει ένα μεγάλο γάντι (από τα διαφημιστικά που έχουν οι φίλαθλοι στις κερκίδες) έκανε την επίθεση με την οποία η ομάδα του πήρε τον τελευταίο πόντο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) την παρουσία των Δημήτρη Ανδρεόπουλου, Γιώργου Πετρέα στη media day (θα είναι παρόντες οι προπονητές και οι αρχηγοί όλων των ομάδων), ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση (αύριο το πρωί υπάρχει το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν τους αγώνες).

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ