1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2019 11:43

Α.Σ.Πανερυθραϊκός: «Ελπίζουμε να φωτίσει το αβέβαιο μέλλον του ανδρικού βόλεϊ»

Συγχαρητήρια επιστολή με πολύ νόημα εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ.Πανερυθραϊκού για την πρόκριση της Εθνικής ανδρών στις «16» καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Πανερυθραϊκός είναι από τα λίγα σωματεία που ακολουθούν το δύσκολο και επίπονο δρόμο του ανδρικού βόλεϊ και εκφράζει και την ανησυχία του για το μέλλον. Η ανακοίνωση:

Ο Πανερυθραϊκός συγχαίρει όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, της πρόκρισης τη Εθνικής ομάδας ανδρών στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μια επιτυχία που ελπίζουμε να φωτίσει το αβέβαιο μέλλον του ανδρικού βόλεϊ της πατρίδας μας.

Του ανδρικού βόλεϊ, που το 2018 κατέγραψε μόλις 620 νέα δελτία αγοριών πανελλαδικά, του ανδρικού βόλεϊ που φυλλοροεί χάνοντας σταδιακά ομάδες όπως τη Νέα Πέραμο, τον Εθνικό Πειραιώς, τον Απόλλωνα Αθηνών, τον Ηρακλή Χαλκίδας, την Ε.Α Πατρών, την Παναχαϊκή και σήμερα τον Α.Ο Πολιτείας…

Ευχόμαστε από καρδιάς και ελπίζουμε κάτι να αρχίσει να αλλάζει σταδιακά και τα αγόρια να νιώσουν την ομορφιά του αθλήματος της “καρδιάς μας” και να το ακολουθήσουν και αυτά. Εμείς αθεράπευτα ρομαντικοί θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε το όνειρο μας για ένα καλύτερο Ελληνικό Ανδρικό Βόλεϊ !

Πανερυθραϊκό Α.Σ – Τμήμα Βόλεϊ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ