Εκτυπώστε τη σελίδα
16-09-2019 22:21

Ντίμα Φιλίποφ: «Η φανέλα της Εθνικής αρχίζει να βαραίνει…»

Στην φανέλα της Εθνικής που αποκτά βάρος στάθηκε ο Ντίμα Φιλίποφ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ.  μετά την νίκη επί της Ρουμανίας. Αναλυτικά:

«Δεν ξεχρεώνουμε με μια νίκη, θα ξεχρεώσουμε όταν προκριθούμε στην επόμενη φάση. Έχουμε αύριο έναν αγώνα-τελικό και ήδη έχουμε ξεχάσει το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν με νοιάζει πως ήρθε σήμερα η νίκη, αργήσαμε να μπούμε στο ματς αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αν χάνουμε και παίζουμε καλά δεν έχει νόημα. Παλεύουμε σαν τα …σκυλιά.

Η φανέλα της Εθνικής ομάδας βαραίνει για όλους μας σιγά σιγά. Είδατε στην τελευταία φάση του τρίτου σετ τι έγινε. Ο «Κόκκι» πεσμένος βγάζει άμυνα, εγώ κάτω κάνω πάσα και ο Σάκης πεσμένος παίρνει επίθεση.

Με ομαδικότητα και βήμα βήμα πιστεύω να τα καταφέρουμε και κόντρα στους Πορτογάλους. Δεν παίζουν τα ονόματα που γράφουν οι φανέλες πίσω. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες φιλάθλους για τη συμπαράσταση.

Τα μηνύματα αγάπης που παίρνουμε από τα social media είναι πάρα πολλά και ωραία. Τα βάζουμε με την αγάπη τους στην καρδιά μας και συνεχίζουμε».

Σχετικά άρθρα