1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2019 13:51

Ο Γκρεμπενικόφ αποθεώνει τον Κοκκινάκη (vid)

O Ζενιά Γκρεμπενικόφ μιλάει στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την εξωπραγματική υποδοχή της Γαλλίας στο ματς με την Ελλάδα, για το ντέρμπι πρωτιάς του ομίλου με την Ιταλία, αλλά και το νέο ρόλο του Μενέλαου Κοκκινάκη στην εθνική ομάδα, σε θέση λίμπερο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κορυφαίου Γάλλου λίμπερο.

«Παίξαμε πολύ καλά. Ίσως η Ελλάδα να ήταν λίγο κουρασμένη και μην ξεχνάμε ότι έδωσε τρία συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Είδαμε το παιχνίδι που έκανε με την Ιταλία και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε με την εμφάνισή της. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και αυτό κάναμε σε άμυνα και επίθεση. Η υποδοχή μας βελτιώθηκε αισθητά και πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν της βγήκε το καλό σερβίς που είχε με την Ιταλία. Προσωπικά δεν σκεφτόμαστε ακόμα το τελευταίο παιχνίδι με την Ιταλία. Έχουμε μπροστά μας τους αγώνες με την Πορτογαλία και την βουλγαρία και το μυαλό μας είναι εκεί».

Για τον αντίπαλό του στα λίμπερο Μενέλαο Κοκκινάκη: «Είναι πολύ καλός. Ήξερα ότι έπαιζε δύο χρόνια στην Πουατιέ. Βγάζει πολύ ενέργεια στο γήπεδο και βγάζει πολύ καλές άμυνες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ