1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2019 13:49

Τονιουτί: «Ομάδα ρυθμού η Ελλάδα» (vid)

Έθελξε με την απόδοσή του στο ματς με την Ελλάδα στο Μονπελιέ ο Γάλλος πασαδόρος. Ο Μπενζαμέν Τονιουτί μιλάει στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την αναμέτρηση Ελλάδας-Γαλλίας, για την υποδοχή της ομάδας του, αλλά και το επερχόμενο ματς με τη Βουλγαρία και το ντέρμπι πρωτιάς με την Ιταλία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου πασαδόρου.

«Παίξαμε καλά στην υποδοχή. Στο τρίτο σετ φοβηθήκαμε λίγο με την βελτίωση της Ελλάδας, είναι καλή ομάδα όμως τέλος καλό όλα καλά. Οι υποδοχείς μας σήμερα έκαναν εκπληκτική δουλειά στο σερβίς της Ελλάδας, έβγαλαν καλές άμυνες και μπορούσα να μοιράσω καλά την μπάλα στην επίθεση. Η Εθνική σας ομάδα έκανε φοβερό παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία, την δυσκόλεψαν και αυτό φάνηκε. Επειδή το παιχνίδι τους τελείωσε αργά και εμείς παίξαμε νωρίς την επόμενη μέρα, ίσως να τους κούρασε αλλά και πάλι έδειξε ότι είναι ομάδα ρυθμού και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Εμείς από την πλευρά μας σκεφτόμαστε την Πορτογαλία».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ