Εκτυπώστε τη σελίδα
14-09-2019 23:36

Μάριος Γκούρδας: « Η εθνική πρέπει να έχει συνεχή επαφή με το υψηλό επίπεδο του βόλεϊ» (vd)

Ο team manager της εθνικής και εμβληματική φυσιογνωμία του βόλεϊ, Μάριος Γκιουρδας, μίλησε στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την επιστροφή της γαλανόλευκης στην ελίτ της Ευρώπης, για το ματς με την Ιταλία, για τα σενάρια της πρόκρισης, αλλά και για την αναγκαιότητα το ελληνικό βόλεϊ να δίνει σταθερά το παρόν στις τελικές φάσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Χαρακτηριστικά σχολίασε:

« Ξέραμε ότι στα τρία πρώτα παιχνίδια ήταν να αντιμετωπίσουμε δυνατούς αντιπάλους και ήταν δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα. Στην πρεμιέρα δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά με την Ιταλία δειξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο. Αυτό εισπράξαμε και από τον κόσμο είτε με μηνύματα, είτε με λόγια ότι αισθάνθηκαν όλοι όμορφα με την εικόνα της εθνικής ομάδας. Αυτό θέλουμε και επιδιώκουμε συνέχεια.

Την εθνική ομάδα να προσπαθεί πάντοτε και κάποια στιγμή θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Χρειάζεται πολύ επιμονή, υπομονή και συνεχής προπόνηση .Αν μπορέσουμε να μεταφέρουμε την απόδοση που είχαμε με την Ιταλία στα παιχνίδια με Ρουμανία και Πορτογαλία, τότε θα πάρουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Ήμουν μέλος της εθνικής ομάδας για πολλά χρόνια, συγκεκριμένα 17 χρόνια και παραμένω δεμένος με την ομάδα και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω. Είναι σημαντικό για την εθνική να έχει σταθερή επαφή με τέτοιες διοργανώσεις όπου το επίπεδο είναι υψηλό»

Media

Σχετικά άρθρα

  • Παναγιώτης Πελεκούδας: «Λυγίσαμε εμείς οι ίδιοι και για αυτό χάσαμε»
    Στην έλλειψη δυνάμεων και κυρίως πνευματικών και όχι τοσο πολύ σωματικών, στάθηκε ο κεντρικός της εθνικής μας, Παναγιωτης Πελεκούδας ο οποίος μετά το ματς με την Πορτογαλία υποστήριξε:
  • Συγκινητικό: Διεθνείς αθλητές πρόσφεραν στον προπονητή τους εισιτήριο για το Μονπελιέ
    Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στην παρέα των διεθνών αθλητών που από τις οικονομίες τους έβαλαν ρεφενέ για να καλύψουν τα έξοδα μετάβασης στο Μοντπελιέ στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή τους Μάκη Δημητριάδη. Την αποκάλυψη έκανε μέσω facebook ο ίδιος ο Δημητριάδης.
  • Εθνική ανδρών: Αυτοί θα ταξιδέψουν στο Μονπελιέ
    Την 14αδα της εθνικής ανδρών που θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη για το Μονπελιέ της Γαλλίας όπου θα λάβει μέρος στον Α' όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (12-29/9), ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.
  • Κοκκινάκης: «Να παρουσιαστούμε στη Γαλλία έτοιμοι και δυνατοί»
    Ο Μενέλαος Κοκκινάκης στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ανδρών δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά που συναντήθηκε και πάλι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο νέος λίμπερο της «γαλανόλευκης» μίλησε για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σχολίασε τη νέα του θέση και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει ο ίδιος, οι συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής
  • Γενικός αρχηγός στον Μίλωνα ο Μάριος Γκιούρδας
    Τον θρύλο του ελληνικού βολεϊ και μάνατζερ της εθνικής ανδρών, Μαριο Γκιούρδα, ανακοίνωσε ως νέο γενικό αρχηγό της ανδρικής ομάδας (ανέβηκε στην Α2),  η διοίκηση του Μίλωνα . Να σημειωθεί ότι ο Γκιούρδας είχε αγωνιστεί στον σύλλογο της Ν. Σμύρνης, την τριετία 2010-13, στο φινάλε της καριέρας του.