1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2019 02:10

Αλέξανδρος Ράπτης: «Μέρα με την μέρα θα παίζουμε καλύτερα και θα φύγει το άγχος» (vd)

 Ο εξαιρετικά ταλαντούχος, Αλέξανδρος Ράπτης που έκανε αισθητή την παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι της εθνική μας κόντρα στην Ιταλία και τελείωσε το ματς με 4 πόντους, υποστήριξε για την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και την εμπειρία του απέναντι στον Ζάιτσεφ:

«Ήταν μεγάλη χαρά να παίζω απέναντι στον Ζάιτσεφ, ένιωσα δέος που τον είχα αντίπαλο. Χάρηκα που έπαιξα και μαζί όλη η ομάδα. Στην πρεμιέρα ίσως όλοι να ήμασταν λίγο κομπλαρισμένα να το πω έτσι, αλλά την δεύτερη ήταν αλλιώς.

Ήταν κάτι ξεχωριστό και μέρα με την μέρα θα παίζουμε καλύτερα και θα φύγει το άγχος. Δεν έχω ζήσει την Εθνική όπως άλλοι συμπαίκτες μου τόσο καιρό και η αναμονή τους σίγουρα ήταν μεγάλη. Σίγουρα το σετ το χάρηκα, γιατί το σημαντικό είναι να χαιρόμαστε με αυτό που κάνουμε. Προσωπικά ήθελα να πανηγυρίσω σαν να πήραμε το τσάμπιονς λιγκ. Βλέπω να γίνονται καλύτερα πράγματα, πρόοδος και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ