1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2019 02:00

Ντίμα Φιλίποφ: «Δώσαμε ένα χαμόγελο και μία ελπίδα στο ελληνικό βόλεϊ» (vd)

Ο πασαδόρος της Εθνικής μας ανδρών Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος βρεθηκε σε καταπληκτικό βράδυ και βοήθησε μαεστρικά την γαλανόλευκη να κοιταξει στα μάτια την Ιταλία, δήλωσε για την εξέλιξη του αγώνα:

«Το είδατε όλοι. Τα χαμόγελα στο πρώτο σετ, στο δεύτερο και σε όλο το παιχνίδι των παιδιών εντός και εκτός γηπέδου. Το χαρήκαμε πολύ γιατί θεωρώ πως για μας είναι το σετ της δεκαετίας. Η Ιταλία παίζει για τα μετάλλια, σε Ολυμπιάδες και πιστεύω ότι φοβήθηκαν. Μέσα μου ένιωσα ότι δεν είμαστε χειρότεροι από την Ιταλία. Πάντα λέμε ότι μπορούμε, ακόμα και με την Ιταλία.

Είναι ομάδες που είναι στην ελίτ, φταίμε όλοι μας που δεν είμαστε και εμείς. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, γιατί να μην παίζουμε και εμείς όπως και αυτοί. Θέλουμε παιχνίδια δυνατά για να είμαστε κοντά τους και σήμερα το δείξαμε. Είναι μεγάλοι παίκτες, όμως δεν είναι ρομπότ. Όλοι παίζουμε και βήμα βήμα, άμα κρατηθούμε όλοι μαζί πιστεύω θα φθάσουμε εκεί που θέλουμε το Ελληνικό Βόλεϊ».

Για την Γαλλία: «Άλλη ομάδα από την Ιταλία. Είναι στην έδρα της, θα έχει κόσμο, αλλά εμείς είμαστε εδώ και θα παλέψουμε. Πρέπει να ματιάξαμε τον Ν'Γκαπέ, όμως δεν είναι μόνο αυτούς. Όπως ξαναείπα, θέλουμε δυνατά παιχνίδια γιατί δεν πιστεύω ότι είμαστε χειρότεροι. Όσο παίζεις απέναντι σε καλούς, γίνεσαι και εσύ καλύτερος» είπε ο Ντίμα Φιλίποφ και κατέληξε:

«Πιστεύω δώσαμε ένα χαμόγελο και μία ελπίδα για το Ελληνικό Βόλεϊ, για να πάει εκεί που του αξίζει. Όχι μόνο στο ευρωπαϊκό, αλλά και σε άλλες διοργανώσεις. Δέκα χρόνια είμαστε εδώ και παλεύουμε σαν σκυλιά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ