1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-05-2013 20:30

«Μεγάλη θέληση για την πρόκριση»

Στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει πάμπολλες προετοιμασίες με τους συλλόγους στους οποίους αγωνίστηκε, είτε με τις διάφορες εθνικές ομάδες... Άλλες ήταν πολυήμερες (ή και πολύμηνες), άλλες πιο μικρές, ωστόσο για τον Γιώργο Στεφάνου η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Ορεστιάδα είναι η πιο δύσκολη.

Έχοντας αφήσει πίσω στην Αθήνα τον 4.5 μηνών γιο του ο λίμπερο του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι «τώρα καταλαβαίνω τους συμπαίκτες μου που ήταν γονείς και τις δυσκολίες που είχαν όταν έπρεπε να αποχωριστούν τα παιδιά τους».

Από την άλλη όμως ο έμπειρος άσος θέλει σε λίγους μήνες ο γιος του να τον καμαρώνει και στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος…

«Όλοι ξέρουμε ότι ο μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και όλα τα παιδιά έχουμε αντιληφθεί τη σημασία αυτής της πρόκρισης. Υπάρχει μεγάλη θέληση από την πλευρά μας για να πετύχουμε και θα προσπαθήσουμε όλοι για να τα καταφέρουμε».

Η σημερινή είναι η δεύτερη ημέρα από την έναρξη της προετοιμασίας και όπως παρατήρησε ο Στεφάνου: «Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεση μας, αλλά πρέπει γρήγορα να βρεθούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Υπάρχει πριν τους αγώνες με το Βέλγιο ο προκριματικός όμιλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που επίσης είναι ένας στόχος και πιστεύω κι αυτά τα ματς θα μας βοηθήσουν να βρούμε πιο γρήγορα το ρυθμό μας».

Αυτοί πάντως που βοηθούν τους παίκτες της Εθνικής να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους είναι οι άνθρωποι της Ορεστιάδας… «Όλοι γνωρίζουν την αγάπη των ανθρώπων της Ορεστιάδας για το βόλεϊ. Κι από την πρώτη στιγμή που είμαστε εδώ προσπαθούν να μας βοηθήσουν και να κάνουν πιο άνετη την παραμονή μας αλλά και τη δουλειά μας στις προπονήσεις. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να τους ανταποδώσουμε με μια μεγάλη νίκη».

Η Εθνική ομάδα το πρωί έκανε προπόνηση με βάρη ενώ πριν από λίγο ξεκίνησε η προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο.

Πηγή: volleyball.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ