1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2019 20:53

To παλεύει η ΕΟΠΕ αλλά η ΕΡΤ ακόμα κάνει παζάρια...

Η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τις τηλεοτπικές μεταδόσεις της Εθνικής γυναικών και η επιτυχία επί της Γαλλίας εκθέτει τις εκτιμήσεις του κρατικού καναλιού.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έκανε και εξακολουθεί να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επέλθει συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων εταιριών για τη μετάδοση των αγώνων της Εθνικών Ομάδων στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα», αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε ανακοίνωση της σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής γυναικών και ανδρών στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ωστόσο η μεγαλύτερη επιτυχία του εθνικού συγκροτήματος τα τελευταία 30 χρόνια έμεινε χωρίς τηλεοτπική μετάδοση.

Οι διαπραγματεύσεις της ΕΡΤ με την εταιρεία που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα ακόμα συνεχίζονται αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι μέρες περνούν, οι αγώνες μένουν χωρίς τηλεοτπική μετάδοση αλλά και η νίκη επί της Γαλλίας πιέζει καταστάσεις φέρνοντας την κρατική τηλεόραση σε πολύ δύσκολη θέση.

Εάν μάλιστα η Εθνική γυναικών πετύχει το θαύμα της πρόκρισης τότε αυτοί που σήμερα «κοσκινίζουν» θα βρεθούν υπόλογοι απέναντι σε ένα ολόκληρο άθλημα και σίγουρα απέναντι στους Ελληνες συνδρομητές που για άλλη μία φορά αναγκάζονται να μπαίνουν σε πειρατικά ή άλλα δίκτυα για να βλέπουν τις προσπάθειες των κοριτσιών. Εδώ έρχεται και το παράπονο των φίλων του βόλεϊ: «Αν γινόταν κάτι αντίστοιχο σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ απλά η ΕΡΤ θα είχε αλλάξει και συχνότητα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ