1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-08-2019 21:00

Ο Αυγενάκης επικοινώνησε με την ΕΡΤ μετά το... μήνυμα των διεθνών

Άμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μόλις πληροφορήθηκε το παράπονο των διεθνών. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου επικοινώνησε με την ηγεσία της κρατικής τηλεόρασης και ζήτησε να γίνει ότι καλύτερο ώστε να μεταδοθουν τουλάχιστον οι αγώνες των εθνικών ομάδων.
«Η στήριξη των εθνικών ομάδων και των διεθνών διοργανώσεων ερασιτεχνικών αθλημάτων, που φιλοξενούνται στη χώρα μας, πρέπει να ενισχύεται, όσο είναι δυνατόν, μέσω της προβολής τους από τη Δημόσια Τηλεόραση. Υπό αυτό το πρίσμα, κατόπιν επικοινωνίας του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τους ιθύνοντες της ΕΡΤ, θα μεταδοθούν ζωντανά οι τελικοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας U23 (Ιωάννινα, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου), ενώ καταβάλλονται προσπάθειες και για τους αγώνες της Εθνικής βόλεϊ Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Τουρκία», ανέφεραν πηγές του υπουργείου αθλητισμού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ