1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-08-2019 20:21

Βλαχάκη, Οικονομίδου: «Μετά από 18 χρόνια είμαστε ανυπόμονες» (vid)

Η ανυπομονησία και η προσμονή που έχουν άπαντες στις τάξεις της Εθνικής γυναικών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάθε μέρα μεγαλώνει και περισσότερο.

Με μία εβδομάδα να απομένει για το πρώτο σερβίς στον Α' όμιλο στην Άγκυρα και την πρεμιέρα με την οικοδέσποινα Τουρκία, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη και η Μαρία Οικονομίδου μίλησαν στην κάμερα του volleyball.gr για την επιστροφή της Εθνικής στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

Κωνσταντίνα Βλαχάκη: «Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και όλες περιμένουμε πως και πως να έρθει η ώρα του ευρωπαϊκού. Εύχομαι να μην περάσουν ξανά 18 χρόνια για να προκριθεί η Εθνική σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ελπίζω να είναι η αρχή για μία πολύ καλύτερη συνέχεια».  

Μαρία Οικονομίδου: «Θα είναι ξεχωριστή εμπειρία απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Είναι κάτι που θα μείνει σε όλους μας. Η Εθνική είχε να περάσει σε Ευρωπαϊκό 18 χρόνια και η δική μας φουρνιά θα το χαρεί πολύ το επερχόμενο ευρωβόλεϊ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια και όλα ξεκινούν από την ομοσπονδία. Θέλω να ελπίζω ότι στο μέλλον η Ελλάδα θα πρωταγωνιστεί και δεν θα είναι το αουτσάιντερ».

Για τους αντιπάλους μας στην Άγκυρα:

Κωνσταντίνα Βλαχάκη: «Πιστεύω πως Γαλλία και Φινλανδία είναι ομάδες στα μέτρα μας και μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια στα παιχνίδια με Τουρκία, Σερβία και Βουλγαρία μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλά και γιατί να μην διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Για τον νέο χορηγό στην Εθνική ομάδα:

Μαρία Οικονομίδου: «Είναι πολύ σημαντικό η παρουσία ενός τόσο μεγάλου χορηγού όπως η Εθνική Τράπεζα. Είναι ένα από τα βήματα που δείχνουν πόσο πολύ προσέχουν την ομάδα και το πόσο θέλουν να βοηθήσουν και τους ευχαριστούμε πολύ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ