1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-05-2013 21:48

«Η Ορεστιάδα αγκαλιάζει την Εθνική ομάδα»

Χωρίς τον Δημήτρη Τζούριτς που μόλις χθες τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την Τρεντίνο και θα ενσωματωθεί αργότερα στην αποστολή, η Εθνική ομάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση στην Ορεστιάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέναντι στο Βέλγιο.

Αρχικά την αποστολή καλοσώρισε το μέλος της ΕΟΠΕ, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου: «Η Ορεστιάδα αγκαλιάζει όλες τις Εθνικές ομάδες και ειδικά αυτή των Ανδρών που έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη πρόκληση».

Από την πλευρά του το μέλος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων κ. Γιώργος Μανωλόπουλος στη σύντομη ομιλία του προς τους αθλητές τόνισε: «Εύχομαι να έχετε όλοι υγεία και να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία και τους αγώνες. Πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι στους στόχους που έχουμε θέσει με την πρόκριση μας στην επόμενη φάση της προκριματικής διαδικασίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε ότι θα είναι μια δύσκολη προσπάθεια, αλλά αν περάσουμε από αυτό το σκόπελο, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ καλή πορεία στα τελικά. Είναι απαραίτητη μια επιτυχία για το ελληνικό βόλεϊ. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνέπεια και την κατανόηση που έχετε δείξει σε αυτές τις δύσκολες εποχές όπου κι εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε με μεγάλο κόπο να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο οργάνωσης».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ