Εκτυπώστε τη σελίδα
29-06-2019 19:27

Silver European League: Στην Ζιμνίτσεα έφτασε η αποστολή της Εθνικής ανδρών

Αποστολή: Εφημερίδα Πελοπόννησος 
pelop.gr, Παναγιώτης Αντωνόπουλος 


Σε ξενοδοχείο στην κωμόπολη Ζιμνίτσεα, περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από την Αλεξάνδρεια της Ρουμανίας, εκεί που αύριο στις 5 μ.μ. (www.eurovolley.tv) θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός τελικός  Silver European League, κατέλυσε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδα.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τα μέλη της αποστολής και οι παίκτες του γευμάτισαν στο ξενοδοχείο και ετοιμάζονται για την απογευματινή προπόνηση (6.30) στην Αλεξάνδρεια, εκεί που θα φιλοξενηθεί ο αυριανός τελικός με τους Ρουμάνους.  

Ταξίδι 8.30 ωρών

Σχεδόν 8.30 ώρες στον...δρόμο ήταν  οι διεθνείς, καθώς ξεκίνησαν από το ξενοδοχείο για το «Βενιζέλος» στις 6 π.μ. και η αποστολή έφτασε στον προορισμό της στην κωμόπολη Ζιμνίτσεα λίγο μετά τις 2.30 μ.μ. Από το «Βενιζέλος» η αποστολή «πέταξε» για το Βουκουρέστι με μικρή καθυστέρηση και από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας ωδικώς ταξίδευσε στην Αλεξάνδρεια.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική μας ομάδα στον πρώτο τελικό στου Ρέντη την περασμένη Τετάρτη ηττήθηκε στις λεπτομέρειες 3-2 σετ από τη Ρουμανία. Για να πανηγυρίσει την πρωτιά και την «κούπα» θα πρέπει να κάνει την ανατροπή. Χρειάζεται δηλαδή νίκη με 3-0 ή 3-1.

Αν νικήσει με 3-2 σετ, ο τίτλος θα κριθεί στο χρυσό σετ. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η Ρουμανία θα κατακτήσει την πρώτη θέση και το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Golden European League. 

Η αποστολή: Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Κώστας Στιβαχτής. Ακραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης, Ανέστης Δαλακούρας, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ανδρέας Φράγκος. Κεντρικοί: Θοδωρής Βουλκίδης, Γιάννης Τακουρίδης, Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Παπαλεξίου. Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι, Γιώργος Τζιουμάκας. Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Θεολόγος Δαρίδης.

Σχετικά άρθρα